salsa-for-alle-anledninger-feat

Salsa for alle anledninger

Share on facebook
Facebook

Salsa passer utmerket godt til det meste av salt mat.

Denne salsaen lager jeg alltid på slump. Jeg orker ikke å måle opp da jeg vet at alle smakene fungerer godt sammen selv om det blir litt for mye av det ene. Jeg har også laget mat så lenge nå, at jeg klarer å vurdere via øyemål hva som skal til og hva som er godt sammen.

Denne salsaen passer godt til f.eks dipp, men også utmerket godt i enchiladas. Smør salsaen på utsiden eller legg det inni selve lefsa, og du har en svært smaksrik rett.

Jeg bruker som regel hakkede tomater på kartong. Du kan også bruke ferske tomater om du ønsker det. Smaken blir den samme. Ellers så er det meste av ingredienser temmelig vanlig på et kjøkken. Koriander er ikke like vanlig, men det finner du i de fleste matbutikker hvor urtene står. Husk at dette er fersk koriander (plante), og ikke den som står i krydderhylla.

Vel, jeg skal ikke bruke tid på å snakke meg bort. Da er det på tide å lage salsa!

Under finner du oppskrift på salsa som kan brukes i (nesten) alle anledninger.

0 from 0 votes
Salsa for alle anledninger
Ingredienser
  • 3 to mater
  • 1/2 rødløk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 neve koriander fersk
  • 1 ss uraffinert havsalt
  • 1 lime
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
Fremgangsmåte
  1. Miks alt sammen i en food processor.
Notater

Hvor kjøpes ingrediensene:

Uraffinert havsalt: Coop Mega.

Resten: vanlig matbutikk.

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Facebook