Nyttige ressurser

Denne siden tar for seg de verktøyene eller produktene jeg bruker daglig, eller verktøy/produkter som jeg føler bør anbefales her.

Noen av linkene under er affiliate-linker, som kan gi inntekt til meg ved klikk.

Mest anbefalt

Hvis du kun skal velge to verktøy/nettsteder i ditt arsenal, så vil jeg anbefale de du ser rett under. Hver gang noen spør meg om hva jeg bruker i mitt arbeid eller hva jeg absolutt vil anbefale, så dukker disse opp hver gang. Jeg bruker de, fordi de gjør livet mitt lettere, og jeg er sikker på at du vil være enig om du jobber med mat og nettsider.

altshopAltShop: Norsk nettbutikk som selger det meste du trenger til oppskriftene her på siden. Nettbutikken selger mye forskjellig. Ikke bare matvarer. Nettbutikken har gode priser, og det er enkelt å bestille varer derfra. Varene kommer raskt hjem til deg og du får flere varer i større kvantum. F.eks så kan du kjøpe 5 kg cashewnøtter og dermed spare noen kroner.

 

proispPRO ISP: Ønsker du å starte en egen nettside, så får du fremgangsmåten her. Mine nettsider blir driftet av PRO ISP. Hvorfor? Fordi jeg mener det er en av de beste domene-tjenestene. Det er enkelt å sette opp, det er billig, og det er bra oppetid (dvs, nettsidene er omtrent aldri nede for drifting osv). Kundeservicen er også meget god, og jeg får alltid tilfredsstillende svar når jeg lurer på noe. Jeg har prøvd meg på andre leverandører, men de har ikke vært like god som PRO ISP. Starte egen blogg? Klikk her.

Andre nettsider jeg anbefaler

Belldesign.no: Jeg jobber også som logo- og webdesigner, og dette er nettstedet til denne tjenesten. Trenger du ny logo, eller en endring av eksisterende logo, så klikk deg inn på nettsiden.