mangogele-feat

Mangogelé

Share on facebook
Facebook

Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.

Gelatinen kan du kjøper hvor som helst, men jeg pleier å kjøpe gelatin i pulverform fra Tidsporten.no. Dette er en nettbutikk som selger mye forskjellig, og en nettbutikk jeg ofte bruker.

Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.

Under finner du oppskrift på mangogelé. Først en video som viser deg hvordan det gjøres, og så en detaljert oppskrift som forteller steg for steg hvordan du kan lage mangogelé.

0 from 0 votes
Mangogelé
Ingredienser
  • 2 mango
  • 1 ss kokosolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss gelatin
  • 3 dl vann
Fremgangsmåte
  1. Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
  2. Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
  3. Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
  4. Miks godt i blender.
  5. Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).
Notater

Hvor kjøper jeg ingrediensene:

Mango: vanlig matbutikk.

Kokosolje: Coop Mega i Molde.

Sitron: vanlig matbutikk.

Gelatin: superfoodbutikken.no eller vanlig matbutikk.

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Facebook