positiv energi

Ikke kast bort energien din på tull!

Share on facebook
Facebook

Hva om jeg sa til deg at alle “stemmene” i hodet ditt avgjør skjebnen til livet ditt?

Om du har god helse, suksess, er lykkelig eller har det godt, så er det energien fra sinnet og tankene dine som avgjør dette. Det vil påvirke alt til enhver tid. En undersøkelse ble gjort en gang hvor en manns blod ble testet til å være helt friskt. Etterhvert som han begynte å tenke negative tanker pga ulike episoder i livet, så viste testen at han hadde diabetes. Når han roet seg ned igjen, og klarte å ordne tankene sine, ble han friskmeldt. Negative tanker VIL påvirke kroppen din negativt. Kjærlighet og inspirasjon vil reparere og gi deg kraft til å holde kroppen intakt. Vær obs på hvilken energi du skaper og frigjør fra sinnet ditt.

Et annet fascinerende fenomen er når noen har dårlig ånde, ikke hvitløksånde, men skikkelig dårlig og råtten ånde. Det har vist seg flere ganger at dette kan ha stor sammenheng med negative tanker hos vedkommende. Det kan ofte være i forbindelse med hvordan sinnet ditt er. Selv om de ser lykkelig ut så kan du lett se at det skjuler seg noe mer i bakgrunnen. Negativ energi vil gjøre kroppen din “sur” og vil i større grad gjøre deg syk. Det har blitt bevist gjennom en rekke forsøk at for mye negativitet kan få katastrofale følger for et menneske.

Jeg kan ikke få sagt dette nok; ingen diett eller treningsform i hele verden kan få deg til å føle deg noe bedre om du hele tiden er dømmende, misunnelig og sjalu i forhold til andre. Ikke anta! Ikke gjør noe som er negativt! Dette innebærer f.eks å IKKE gi negative stemmer på Youtube eller legge igjen dømmende kommentarer til damer som har flat mage 4 dager etter fødselen. Det hjelper ikke selv om DU tror at du har rett. Det spiller overhodet ingen rolle. Alt koker ned til én ting; alt er energi. Punktum.

Hvis du peker på noens “feil” eller svakhet, så overfører du energi til det du sier, og du får dermed enda mer negativ energi i deg. Fokuser heller på styrker og gode kvaliteter. Drit i det negative. Se hva som skjer når du komplimenterer fienden din. Han eller hun er ikke lenger fienden din. Alt vil snu til det bedre, om du skifter negativiteten over til noe positivt.

Ikke tenk på all slags konspirasjonsteorier. Det spiller ingen rolle om de er sanne eller ikke. Gi blaffen! Ikke kjemp i mot det du TROR er fienden din. Start heller med å legge all energi hvor du kan styrke det gode. Kjemper du i mot noe, så vil du bare gjøre det større og sterkere. Dette er en stor grunn til at kriger eskalerer og forhold tar slutt. Du tror kanskje at du gjør noe godt ved å kjempe i mot det onde, men du gjør krigen bare enda større. Som sagt, så kan du enten kjempe i mot fienden og gjøre det enda verre, eller du kan komplimentere fienden og avslutte alt nå. Gå videre med livet!

Jeg sier det igjen; ikke kast bort tiden ved å sammenligne deg selv med andre eller gi negative kommentarer og stemmer (votes) til andre. Ikke tro du skal være noe bedre enn alle andre rundt deg eller hev deg over alle andre. Ikke føl deg usikker eller sjalu bare fordi noen ser bedre ut enn deg, eller tjener mer penger enn deg. Ikke prøv å gjør noe gyldig ved hjelp av negativitet og ondskapsfulle grunner. Du tar bare sakte men sikkert livet av deg selv. Du trykker deg selv ned uten å tenke over det. Du ser det kanskje ikke, men alle andre gjør det. Du merker det først når det er for sent. Ikke syns synd på deg selv og ikke føl deg som et offer i samfunnet. Med en gang du tar deg selv i å tenke negativt om noen andre, så innse følgende: du legger bare mer syre på deg selv, og syre vil skade det meste.

Stopp umiddelbart! Distanser deg selv fra ALLE kilder til negativitet i livet ditt. Hvis jobben din, forholdet, maten, vennene eller internett er negativ mot deg, hold deg langt unna!

Ikke vent på at det skal endre seg. Det er ikke din jobb at det skal endre seg. Din jobb er å være positiv, ellers har du ingenting å tilby de uansett. Energi går enten i én retning eller en annen. Negativ eller positiv. Den ene tar liv, den andre fremhever det. Valget er ditt. Alltid! Det er ingen ting i midten. Du må velge side. Er det ingen av delene, så er det ingen energi. Ingen bevegelse. Bevegelse er liv, og du må bevege deg. Beina dine går ikke uten at du tror det selv. Du spiser ikke fastfood om du ikke tenker det selv. Det er du som har kontrollen. Dette inkluderer tankene dine. Velg med omhu. Livet ditt avhenger av det.

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Facebook