kjøttdeig-paprika-gryterett-feat

Gryterett med kjøttdeig og paprika

Share on facebook
Facebook

Gryterett er enkelt å lage fra bunn, og denne gryteretten er utrolig god. Den er mild i smaken, så den passer derfor godt til hele familien. Tilsett litt cayennepepper om du ønsker å lage gryta litt sterkere.

Under finner du oppskrift på gryterett med paprika og kjøttdeig.

0 from 0 votes
kjøttdeig-paprika-gryterett-feat
Gryterett med kjøttdeig og paprika
Total tid
30 mins
 
Porsjoner: 4 porsjoner
Ingredienser
  • 1 ss smør
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ts spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 3-4 ss tomatpuré
  • 2 paprika
  • 400 g hakket tomat
  • 4 dl kraft (valgfri smak)
  • 1-2 ts salt (prøv deg frem)
  • 3 dl ris (tilbehør)
Fremgangsmåte
  1. Hakk opp løk og hvitløk i små biter.

  2. Varm opp smør i en stekepanne, og fres løken til den er blank og gyllen.

  3. Tilsett kjøttdeig og hvitløk i stekepanna. Brun kjøttdeigen.

  4. Tilsett paprikapulver og spisskummen.

  5. Rør inn tomatpuré.

  6. Del opp paprika i små biter, og tilsett i stekepanna.

  7. Tilsett alt fra stekepanna over i en kjele.

  8. Hell over kraft og hakkede tomater.

  9. La gryta koke/småkoke i ca 20-25 minutter og tilsett salt.

  10. Kok ris hvis du ønsker det som tilbehør.

Del gjerne innlegget

Share on facebook
Facebook